Pałac w Leźnie 

BAL SYLWESTROWY 2017/2018

Bal Sylwestrowy  2017/2018

Start godz: 20.00

 Menu

(kolacja serwowana)

Przystawka:
Łosoś marynowany w soi i imbirze w tiulu z prażonego sezamu

 

Zupa:
Krem z pieczonego buraka aromatyzowany pomarańczą z dodatkiem sera koziego

 

Danie główne:
Marynowana polędwica wieprzowa pieczona w sianie w akompaniamencie pieczonego topinamburu i sosu wiśniowego z rumem

 

Bufet zimny:
Deska mięs pieczonych na sposób staropolski
Polędwica wieprzowa nadziewana suszonymi pomidorami serwowana z sosem tatarskim
Rolada drobiowa nadziewana krewetkami i kolendrą zapiekana w cieście francuskim
Pasztet z kaczki z sosem żurawinowo-żubrówkowym
Trio śledziowe
Łosoś faszerowany musem z białej ryby i szyjkami rakowymi
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka cezar
Sałatka z buraka

 

Bufet ciepły:
Żurek staropolski na maślance
Filet z pstrąga serwowany na warzywach grillowanych
Bitki wieprzowe w sosie śliwkowym

 

Bufet słodki:
Selekcja ciast
Mus czekoladowy z wiśniową konfiturą
Panna cotta
Aksamitny krem Rafaello

 

Napoje:
(serwowane bez ograniczeń)
sok jabłkowy, pomarańczowy, woda niegazowana, woda gazowana Pepsi, tonic, 7 up

 

Alkohol:
(serwowany bez ograniczeń)
wódka, whisky, wino, gin

 

Cena: 350 zł / os

Więcej informacji pod numerem tel.: 789 276 735; mail: restauracja@palacwleznie.pl

Płatność, wybór miejsc i odbiór zaproszeń  bezpośrednio w Restauracji Pałacu w Leźnie.

 

Po zabawie zapraszamy Państwa na wypoczynek do naszych komfortowych pokoi.

Specjalna cena na noclegi od 29.12.2017 roku, do 01.01.2018 roku:

pokój dwuosobowy -  200 zł/ doba ze śniadaniem

apartament dwuosobowy - 300 zł/ doba ze śniadaniem

Rezerwacji można dokonywać tel. pod numerem: 58/523 20 90,

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostatnio modyfikowane: 07.11.2017
 
 
 
Serwis ostatnio aktualizowany: 17.11.2017
Rozwinięcie projektu i administracja stroną: Ośrodek Informatyczny UG